Kedves Heves Megyei Kollégák!

weisz peter

Megtiszteltetetés, hogy a következő, nagy múlttal rendelkező Heves Megyei Orvos- Gyógyszerész- Szakdolgozói Napokat, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház rendezheti.
Az az intézmény, mely történetének 180. évét éli 2018-ban.

Arra vállalkozunk, hogy 2018. április 13-14-én, az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus épületében egy, az előző évihez hasonló, magas színvonalú szakmai rendezvénnyel tisztelegjünk elődeink munkássága és a jelen egészségügyében dolgozó munkatársaink előtt.

Az egészségügy bármely szegmensét tekintjük, a szakmaiság, a minőségre törekvés, a korszerű betegellátás, a kor kihívásainak való megfelelés jellemzi valamennyiünket. Munkánk során az egymásra utaltság, egymás feltétlen segítése mindenhol jelen kell, hogy legyen. Így van ez a betegágyak mellett, a rendelőkben, a műtőasztaloknál, a gyógyszertárakban és az adminisztrációs területen egyaránt, de az intézmények szintjén is. Hiszen mindennapi munkánk során egyvalami feltétlenül összeköt bennünket: a betegekért vagyunk, ki ebben, ki abban a minőségében.

Kitartó munkára, megértő toleranciára, humánus hozzáállásra az év minden napján elengedhetetlen szükség van, de ennek koncentrált kifejezésére szeretnénk megfelelő terepet adni a 2018. évi Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész- Szakdolgozói Napok keretében is.

Célunk az, hogy az egyes szakterületek kiemelkedő tudású, elismert orvosai, gyógyszerészei, szakdolgozói bemutatkozásával megmutassuk, hogy ha a szaktudás párosul a betegek iránti legteljesebb figyelemmel, a szakmai igényesség az emberi gondokhoz kapcsolódó különleges érzékenységgel, akkor a magyar, s benne a heves megyei egészségügy szereplői a legkiválóbbak közé tartoznak.

A Gyöngyösön megrendezésre kerülő tudományos napok „A korszerű diagnosztikus és terápiás módszerek alkalmazása a napi gyakorlatban” c. témakört tűzi zászlajára.

Arra bíztatom Önöket, hogy fogadják el meghívásunkat, jöjjenek a Mátraaljára
2018. április 13-14-én.
Kiváló szakmai programmal és nagy-nagy vendégszeretettel várunk mindenkit.

Weisz Péter
főigazgató
Bugát Pál Kórház

1 informacio 1 regisztracio 1 szallas 1 kiallitas
Általános Információk Regisztráció a rendezvényre Szálláslehetőség Kiállítóknak