korhazkepA 180 éves Bugát Pál Kórház az elmúlt öt évben a teljes megújulás időszakát élte meg. Összességében 3,2 milliárd Forint értékben zajlottak fejlesztések, melynek révén, magasabb színvonalon, nagyobb biztonságban és hatékonyabban tudjuk ellátni a betegeinket.
Befejeződött a kórház infrastrukturális fejlesztésének projektje. Átadásra került az új kórházi szárny, benne az új járóbeteg szakrendelő és két fekvőbeteg ellátó osztály.
Elmondható, hogy az infrastrukturális fejlesztések mellett minden szakma, minden gyógyító terület kapott új, a korszerű betegellátáshoz szükséges eszközöket.
A betegbiztonságot, a minőségi gyógyítást szolgáló fejlesztések mellett, a költséghatékony intézményi működtetés kapott prioritást. Ezt az eszközrendszert azonban csak a mögötte álló orvosok, szakdolgozók, szakmai tudása tudja élettel, gyógyító energiával feltölteni.
A Bugát Pál Kórház jelenleg 392 ágyon fogadja a betegeket, ebből 218 az aktív, 174 a krónikus ellátást szolgálja. A járóbeteg ellátás az orvos-szakmák jelentős részét felöleli, a gondozó-szolgálatok biztosítják a szakmai profil teljességét.
A Bugát Pál Kórház ellátási területe Gyöngyös, valamint további 2 város és 42 község. Az intézet 100 ezer, egyes szakmai területeken 140 ezer ember egészségügyi ellátását garantálja. Mindehhez 525 közalkalmazott munkája szükséges.
A Bugát Pál Kórház évente több mint 20 ezer fekvő és több mint 400 ezer járóbeteg esetében gondoskodik gyógyításukról, szakszerű ápolásukról, gondozásukról.
Létezése mind egészségügyi-szolgáltatói, mind foglalkoztatási értelemben meghatározó Gyöngyös város és vonzáskörzetében. A kórház piaci értelemben, vevői minőségében is jelentős szereplője a Gyöngyösi kistérségnek.
A kórház földrajzi elhelyezkedése optimális. Az M3-as autópálya mellett, a megye centrumában található.
A kórház nyílt, átlátható, a minőség javítására és a költségek csökkentésére koncentráló gazdálkodása, működése ezidáig megőrizte az intézmény gazdasági stabilitását.
A Bugát Pál Kórház működését, szakmai és gazdálkodási tevékenységét az állami átvételt követően meghatározó módon segítette az egészségpolitikai környezet.
Lokális értelemben is számos tartalmi és erkölcsi segítséget kapott a politikai és civil élet szereplőitől. Megítélése jó, a bizalom iránta bizonyított, regionális szerepköre erősödött.

1 informacio 1 regisztracio 1 szallas 1 kiallitas
Általános Információk Regisztráció a rendezvényre Szálláslehetőség Kiállítóknak