Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
 logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-2-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro


Balogh Sandorne MarikaMarika 1976-ban végzett Hatvanban, a Bajza József Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában. A gyöngyösi Bugát Pál Kórházzal már diákéveiben elkötelezte magát, mert 1974-től a kórház ösztöndíjasaként tanulhatta választott hivatása alapjait.
A középiskola elvégzése után Gyöngyösön, a szülészeti osztályon kezdett dolgozni, ahol azóta is végzi áldozatos tevékenységét. Az osztályon végzett munka alapján rövid idő elteltével tudta, hogy kiknek szeretne segíteni. Bába lesz-döntött. Hamar jelentkezett választott hivatásának mélyebb elsajátítása érdekében az egri Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskola szülésznőképzőjébe. Itt 1977-ben sikeres vizsgát tett.
1978-ban férjhez ment, majd gyönyörűséges ikerpárnak; egy fiúnak és egy kislánynak adott életet, akik születésük óta boldogítják életének minden percét.
A GYES letelte után ismét munkába állt, néhány évre családi okok miatt, elhagyta az egészségügyi pályát. De nem bírta sokáig a kórház nélkül, hamarosan visszakapcsolódott a szülészeti osztály munkájába.
40 éve asszisztál a születéseknél, számtalan gyermek világrajöttét, anya vajúdását könnyítette simogató kezével, segítő- bátorító szavaival és nem utolsósorban magas szintű szakmai tudásával.
A kollektíva megbecsült tagja, csak mélységes tisztelettel és szeretettel beszélnek róla.
Fáradhatatlan, lelkiismeretes és odaadó munkájával inspirálja az osztály ápolóit.
Végtelen türelme legendás. Kolléganői csak megmosolyogják, amikor nagy ritkán azt meséli, hogy „olyan mérges voltam!” ,hiszen ezzel az érzéssel köszönőviszonyban sincs, sosem látta senki még csak ingerültnek sem.
Az élet minden területén tyúkanyóként terelgeti csibéit, bölcs hallgatással, vagy épp tanácsokkal szolgál, szakmai tudását, élettapasztalatait boldogan osztja meg fiatalabb kollégáival, akik példaképként néznek rá, hiszen természetes nyugalmával mindig a konfliktus elkerülésére, a felmerülő probléma leküzdésére és egymás megsegítésére buzdítja munkatársait.
Mottója:„Megoldjuk, Kicsikém.”
Storika az ápolói pályára született, megértő, mosolygós, önzetlen óriási empátiával megáldott nő. Boldog és elégedett az a kismama, akinek Ő segédkezett gyermeke születésénél.
Mindenhol, mindenkor helyt tud állni, imádott unokája, Bence neveléséből is aktívan kiveszi a részét.
A Magyar Ápolási Egyesületnek kezdetek óta oszlopos tagja.
Szakmai tudásából, betegekhez és kollégákhoz fűződő emberi kapcsolataiból ítélve méltán válhat példaképévé jelen és jövő ápolójának.
Gratulálunk, büszkék vagyunk Marikára!

Fontosabb elérhetőségek

Központ:
(06 37) 312-491
Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875
ertekesites@bugatpal.hu
Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

adatvedelem

eeszt logo

Elektonikus számlázás megvalósítása
2016-EU-IA-0096


EFOP 1.10.2 17 2017 00033kicsi


norveg palyazat2017


EFOP 2.2.18 17 2017 00039


tiop 2.2.4


tamop 2.1.3


tamop 6.1.2


tamop 6.2.4


KEOP 4.10.0 K 14 2014 0020


TIOP 2 2 6 12 1 B


KEOP 5.6.0


TIOP 2.2.8.A 15

allashirdetes