Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
 logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-2-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Gyöngyös Város Egészségügyéért elismerést érdemelt a kórház vezetésének felterjesztésére és az önkormányzat képviselőtestületének döntése nyomán Előházi Irén, főnővér. A városi Semmelweis ünnepségen Hiesz György polgármester adta át e rangos elismerést munkatársunknak. A méltatásban többek között elhangzott: Előházi Irén a középiskolai tanulmányai befejezése után 1975 augusztusától, negyvenhárom éve dolgozik a Bugát Pál Kórházban. Több évtizede főnővérként irányítja a sebészeti osztály munkáját, jelenlegi beosztása szerint az invazív mátrix osztály ápolásvezetője, amelynek kialakításában és működtetésében elévülhetetlen érdemeket szerzett. Komplex módon ők látják el a sebészet, a szemészet és a fül-orr-gége részlegek ápoltjait is.

Előházi Irén kikezdhetetlen következetessége, szakmaisága, maximalista hozzáállása jóvoltából hibátlanul végzik feladatukat. Az osztályon dolgozó szakápolók feladatukat csapatként is példaszerűen végzik. A szorosan vett szakmai munkájuk mellett odaadással folytatják a betegek tanítását állapotuk elfogadására, együttműködésük fejlesztésére.

Több mint 40 éve dolgozik elhivatottan, rendületlenül a sebészeti betegellátás égisze alatt. Hivatástudata töretlen és ennek szellemében oktatja, neveli a fiatal ápoló generációt. Munkájára, sokrétű gyakorlati ismeretére nagy szüksége van kollégáinak, betegeinek egyaránt, melyet szívvel lélekkel ad át munkatársainak, de intézmény szerte ismert következetességgel és szigorúsággal meg is követeli a minőségi munkát. Őszinte, szókimondó, egyenes karaktere a betegek felé biztonságot, bizalmat sugároz.

Előházi Irén a napi szakmai munkája mellett folyamatosan képezte magát, több diploma tulajdonosa. Az ellátás színvonalának megtartása, és a szolgáltatás sokszínűsége naponta állítja őt és az osztály munkatársait kihívás elé.  Irányításával munkatársai egyénre szabott, az ápolásra szoruló állapotának megfelelő ápolással, szakmai és empatikus hozzáállásukkal vívták ki az ápoltak és a hozzátartozóik elismerését. A kórház oktatási és továbbképzési munkacsoportjának vezetője. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Szervezete által „Heves Megye Egészségügyi Szakdolgozója” néven alapított díját 2012-ben elsőként vehette át.  Lelkiismeretes módon, kifogástalan szakmaisággal végzi munkáját immár több mint négy évtizede. Személyén keresztül azt is demonstrálni kívánjuk, hogy a gyógyító munka szerves, elengedhetetlen és nélkülözhetetlen szereplői a szakdolgozók. Munkájuk minősége egyértelműen meghatározza az orvos tevékenységet, egy intézmény szakmai munkájának színvonalát.

Gratulálunk Irénkének!

Fotó: Czímer Tamás

2018semm10

2018semm11

Fontosabb elérhetőségek

Központ:
(06 37) 312-491
Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875
ertekesites@bugatpal.hu
Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

adatvedelem

eeszt logo

Elektonikus számlázás megvalósítása
2016-EU-IA-0096


EFOP 1.10.2 17 2017 00033kicsi


norveg palyazat2017


EFOP 2.2.18 17 2017 00039


tiop 2.2.4


tamop 2.1.3


tamop 6.1.2


tamop 6.2.4


KEOP 4.10.0 K 14 2014 0020


TIOP 2 2 6 12 1 B


KEOP 5.6.0


TIOP 2.2.8.A 15

allashirdetes