Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
 logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Szakmai vezető:  Dr. Majoros Ildikó

    • A kórház hotel épületének földszintjén található orvosi laboratórium feladata diagnosztikai célú vizsgálatok elvégzése emberi eredetű vizsgálati anyagokból (vér, vizelt, széklet, stb.), valamint, hogy ezekből az orvosok részére klinikailag hasznos, az egészségi állapot megítélésére alkalmas információt szolgáltasson, segítse az eredmények értékelését, és szükség szerint további célirányos vizsgálatokat javasoljon. Laboratóriumunk minden munkatársa nap mint nap azért dolgozik, hogy megbízható, pontos, korszerű vizsgálati eredményeket szolgáltasson, melyek alapján képesek az orvosok az Ön betegségét felismerni és gyógykezelni.
    • Ahhoz, hogy mindezt teljesíteni tudjuk, jól képzett szakemberekkel és modern, európai színvonalon felszerelt műszerparkkal rendelkezünk. A vizsgálatok körét az orvosaink kéréseinek, valamint a kor követelményeinek megfelelően folyamatosan bővítjük, korszerűsítjük. Munkánkat több mint 20 éve független, külső minőség-ellenőrzési szervezetek felügyelete mellett végezzük, amelyről tanúsítványokkal is rendelkezünk.
    • Legtöbb vizsgálatunk elvégzéséhez éhgyomri vérmintára van szükség, ezért kérjük, hogy vérvételre lehetőleg így jelentkezzen. Amennyiben betegsége/állapota szükségessé teszi a soronkívüliséget (pl. cukorbeteg), kérjük, ezt jelezze az Ambulancián dolgozó asszisztenseknek. A máshol levett vizsgálati anyagok leadása a kitöltött vizsgálatkérő lappal együtt a hotel-épület földszintjén található ügyeletes ablaknál történik.
    • Az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően leleteredményt telefonon nem adhatunk ki. Amennyiben személyesen nem tud a vizsgálati eredményéért befáradni, úgy kérjük, hogy a pontos azonosíthatóság miatt születési idejét és lakhelyét, vagy TAJ-számát adja meg annak, aki az Ön leletéért érkezik. A leleteket a régi épület betegirányító pultjánál kapja meg.