logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

A Magyar Ápolási Egyesület 2017-et Kossuth Zsuzsanna emlékévnek nyilvánította, abból az alkalomból, hogy a magyar ápolók példaképe 200 évvel ezelőtt, 1817-ben született.  

A Magyar Ápolási Egyesület 2017-et Kossuth Zsuzsanna emlékévnek nyilvánította, abból az alkalomból, hogy a magyar ápolók példaképe 200 évvel ezelőtt, 1817-ben született.  

A Bugát Pál Kórház, a Magyar Ápolási Egyesület Heves Megyei Szervezete, valamint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Szervezete csatlakozott az országos emlékévhez és egy több elemből álló közös programsorozatot indítottak el az év elején. Februárban irodalmi pályázatot hirdettek középiskolai diákok részére: Vannak-e ma Kossuth Zsuzsannák, avagy elhivatott egyéniségek Heves megye egészségügyében címmel. A pályázat célja volt, hogy Kossuth Zsuzsanna munkásságán, emberségén a haza iránti hűségén, szakmai alázatán keresztül bemutassanak olyan Heves megyei személyeket, közösségeket, akik mindenkor példaképek a jelenkori és a jövő magyar ápolói, egészségügyi dolgozói számára. A május 12-i, kamara által szervezett megyei ápolók napját is Kossuth Zsuzsanna szellemisége határozta meg, itt díjazták a szép számban beérkezett pályaműveket és egy előadással mutatták be Kossuth Zsuzsanna életútját.

Az év elején elhatározott programsorozatban betervezték, hogy Gyöngyösön, a Bugát Pál Kórházban emléktáblát készítenek és emlékfát ültetnek Kossuth Zsuzsanna tiszteletére. Ünnepségük résztvevőit szeptember 29-én Weisz Péter főigazgató köszöntötte. Hangsúlyozta: a mai egészségügyben dolgozók méltó módon képviselik Kossuth Zsuzsanna szellemiségét, hiszen példás a hivatástudatuk és szakmaiságuk.

Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulója tiszteletére létrehozott emléktábla avatás és emlékfa ültetés ünnepséget megtisztelték jelenlétükkel a MAE vezetői: Bugarszky Miklós elnök és Vártokné Fehér Rózsa alelnök, a MESZK megyei elnöke Pogonyiné Kiss Irén, Heves megyei társkórházainak ápolási igazgatói, munkatársait, és természetesen a Bugát Pál Kórház dolgozói.

2017kszemlektabla04 2017kszemlektabla05 2017kszemlektabla08 2017kszemlektabla09

Az emléktábla leleplezését és a tisztelgő koszorúk elhelyezését követően az Ünnepség a kórház főbejárata előtti parkban folytatódott, ahol Kossuth Zsuzsanna tiszteletére egy emlékfát ültettek el, melyet Jakabovits Ferencné, ápolási igazgató adományozott

2017kszemlektabla12 2017kszemlektabla16

Köszöntőjében arra kérte a jelen és a jövő ápolóit, őrizzék, neveljék, óvják ezt a hársfát, mint hivatásuk jelképét.  Kiemelte: Kossuth Zsuzsanna példája, elkötelezettsége mindannyiuknak erőt ad, hogy választott hivatásukat hittel tudják a mindennapokban végezni.

Fotók: Gyimesi Attila

A rendezvényen készült fotókat, a képgalériában tekinthetik meg.