logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Az elmúlt hetekben több pénzbeli és tárgyi adományt kapott a kórház és az alapítvány. Dr. Hrabár Jenő főorvos úr jóvoltából a Detki Keksz Kft 300.000 Ft-ot adott az alapítványnak, melyből a műtő dolgozóinak munkaruhát és papucsot sikerült beszerezni.

A Báry Péter által fémjelzett Mayer Hardware & Software Kft szintén 300 ezer forint adományt utalt az alapítvány részére.

A napokban írt alá támogatói szerződést az alapítvány a hatvani Bosch Kft-vel. A cég szintén 300 ezer forinttal támogatja a kórházat az alapítványon keresztül. Ezt az összeget a júliusban, Wiltner Sándo-r díjjal kitüntetett Focival a gyógyulásért focigála szervezői révén kapta az alapítvány.

Több tíz festményt ajánlott fel a kórháznak a budapesti FessNeki vállalkozás. Az alkotások a fekvőbeteg osztályokon, illetve a dolgozói étteremben fogják díszíteni, színesíteni a falakat. Ezen adomány Palkó Mária kolléganő jóvoltából került az intézménybe.

Köszönjük valamennyi támogató adományát, és külön köszönet azon kollégáknak, akik révén ezek a kórházban hasznosulnak.