logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Az idei gyöngyösi városbálon – melynek bevételével a Bugát Pál Kórház Alapítványt támogatták –belépő- és támogatójegyekből, valamint az adományokból, több mint két és fél millió forint gyűjt össze. A pénzbeli segítséget jelképező kártyát Hiesz György polgármester Weisz Péternek, a kórház főigazgatójának és Báry Péternek, az alapítvány kuratóriumi tagjának adta át, február 1-jén a bál helyszínén.
Az Orczy-kastélyban megrendezett városbálon köszöntőjében Hiesz György polgármester egyebek mellett arról beszélt: a nagy hagyományokkal rendelkező rangos társadalmi esemény évről évre a szórakozáson túl valamilyen nemes ügyet is szolgál. Mint fogalmazott, a bálozók és a támogatók jóvoltából idén Gyöngyös, illetve a tágabb térség egészségügyi ellátása színvonalának javításához járul hozzá a bál.
Weisz Péter elmondta: büszke a gyöngyösi Bugát Pál Kórház dolgozóira, akik mind kiváló tudással rendelkező, tehetséges szakemberek. Báry Péter, az alapítvány kuratóriumi tagja pohárköszöntőjében kiemelte: az alapítvány olyan hasznos életmentő és egészségjavító orvosi eszközökre, egyebek között defibrillátorra és EKG-re fordítja a báli adományt, amely sokak gyógyulását szolgálja.
A gyöngyösi Fő téri cukrászda tulajdonosai, a Szó család tagjai a városbál jótékony céljához csatlakozva februárban minden eladott Gyöngyös-torta szelet árából 100 forintot felajánlottak támogatásként, amit a hónap végén átutalnak a Bugát Pál Kórház Alapítvány számlájára. Így bárki, aki megkóstolja a sárgabarackos-mogyorós Gyöngyös-tortát, részese lehet a kórházat támogató jótékony akciónak. A tortát február 4-től a gyöngyösi Fő téren található G&D Kézműves Cukrászdában bárki megízlelheti.

varosbal
Forrás: gyongyos.hu, Fotó: Suha Péter