logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

Moss kezet! (Legyél jófej…)

A videó a lejátszóra kattintással indítható

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Kedves Betegeink!

A jelenleg fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel a betegellátás biztonsága érdekében átalakítottuk a Sürgősségi Betegellátó Osztály működését a következők szerint.

1.) Az eddig működő Sürgősségi Betegellátó Osztály általános beteg ellátó része ugyanúgy működik, mint korábban.

2.) A Sürgősségi Betegellátó Osztály mellett lévő helyiségekben, ahol eddig a gasztroenterológiai labor (gyomor, vastagbél tükrözéses labor) működött, átalakul és a helyén a Sürgősségi Betegellátó Osztálynak az úgynevezett „PIROS PONT”-os része fog működni. Ez azt jelenti, hogy ezen a részen tudunk felső légúti tünetes, fertőzés gyanús betegeket ellátni. A Sürgősségi Betegellátó Osztálynak ez a része teljes mértékben el lesz zárva a kórház egyéb részétől. Ezen a részen dől el, hogy az adott beteg milyen fertőzésben szenved és ott döntik el kollégáink, hogy mi a további teendő a beteggel.

A fentieket figyelembe véve megváltoznak a beteg utak a kórházon belül, ami azt jelenti, hogy a Sürgősségi Betegellátó Osztályra érkező összes beteg (mentővel érkező, saját kocsival érkező, vagy gyalogosan érkező beteg) a mentő bejáraton keresztül jöhet a kórház területére, ahol a sorompó mellett lévő portaszolgálati helységben a biztonsági munkatársunkon kívül egy nővér tartózkodik, aki a betegeket irányítja panaszaik szerint a Sürgősségi Betegellátó Osztály piros vagy fehér pontja felé.
Azok a betegek, akik nem a Sürgősségi Betegellátó Osztályra érkeznek az új szakrendelő bejáratán keresztül az eddigi szigorú beléptetési rend szerint kerülhetnek a kórház területére.

Segítségüket és közreműködésüket előre is köszönöm!

Weisz Péter főigazgató
Dr. Assani Omar orvosigazgató