logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

Moss kezet! (Legyél jófej…)

A videó a lejátszóra kattintással indítható

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

2020. május 25-től az összes szakrendelés újra működik és fogadja a betegeket, kivéve a fizikoterápiás ellátást, mivel annak helyén jelenleg is a gasztroenterológiai labor működik.

A betegek ellátása továbbra is az eddigi szigorú fogadási rend szerint történik, azaz óránként összesen (a sürgős konzíliumokat is beleértve) 4 beteget láthat el egy-egy szakrendelés és a betegek fogadása csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján történik, vagy a háziorvos által történt telefonos egyeztetés alapján.

A betegeknek a megadott időpontokat szorosan kell betartani, ami azt jelenti, hogy a vizsgálat időpontja előtt legalább 10 perccel, maszkban kell, hogy érkezzenek intézményünkbe (a szakrendelő főbejáratához) és ott lázmérés, kézfertőtlenítés és a kérdőív kitöltését követően a megadott időpontban a célszakrendelés felé irányítják.

Minden szakrendelésnél egy időpontban összesen 2 beteg jelenléte lehetséges, az egyiknél a szakorvosi vizsgálat történik, a másik beteg a folyosón várakozik. A vizsgálat elvégzését követően, a távozó beteg a szakrendelő bejáratánál a biztonsági szolgálatos kollégának jelzi, hogy melyik szakrendelésről jött, hogy a következő beteget tudják behívni.

Az intézményi labor vérvételi helysége visszaköltözik az eredeti helyére, azaz az I. emeletre. A várandós asszonyok védelmében továbbra is külön helyiségben,  az I. emeleti 124-es rendelőben történik az eddigi  kialakított menetrend szerint. A többi vérvétel változatlan, 7 és 10 óra között zajlik majd, természetesen itt be kell tartani a minisztérium által megszabott eljárásrendet, mely szerint óránként 4 beteget láthatnak el.   

A miniszteri tájékoztatók értelmében további elektív beavatkozások indulhatnak újra, azaz a gasztroenterológiai vizsgálatok, az egynapos sebészeti beavatkozások (sebészet, nőgyógyászat, szemészet), illetve a gasztroenterológiai elektív beavatkozások. Az eljárásrend értelmében a beavatkozás feltétele 3 napnál nem régebbi negatív PCR vizsgálat. A PCR vizsgálatot az ellátó vagy a beavatkozást végző szakorvos intézi, melyre külön helységet és személyzetet biztosítunk intézményünkben.

A misztériumi tájékoztató alapján felszabadíthatók a készenléti ágyak egyharmada az aktív ellátás számára és a kúraszerű ellátás elvégzése céljából, így az eddig elkülönített Belgyógyászati Osztály nyugati része és a gasztroenterológiai osztály 2020. június 01-től teljes kapacitással újraindul. Ezen kívül 2020. május 25-től a kúraszerű ellátás is elindul. Az újrainduló kúraszerű ellátást, mind az intézményből, mind a háziorvosok részéről érkező igényeket Dr. Dobrai Éva főorvosnő koordinálja. Azaz, ha egy adott betegnek felmerül a kúraszerű ellátás szükségessége, telefonos egyeztetést követően a megadott időpontban történhet a beteg ellátása.

A Sürgősségi Betegellátó Osztály mindkét részének (piros, illetve fehér pont) működése a szükséges védelmi és szervezési intézkedések mellett, fennmarad.