logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

Moss kezet! (Legyél jófej…)

A videó a lejátszóra kattintással indítható

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének jóvoltából – elismerve és megköszönve az egészségügyi szakdolgozók áldozatos és pótolhatatlan munkáját – pályázatot hirdetett szakdolgozók számára. A MESZK a SAMSUNG Magyarország és a Magyar Telekom közreműködésével 1000 db prémium kategóriájú tabletet és a hozzá tartozó internethasználatot is biztosító SIM kártyát adományként ajánlott fel. Az adomány célja, hogy minél nagyobb esélyt biztosítson a szakdolgozók gyermekeinek, a kényszerű, eszköz hiányában nem megoldott, távoktatásban való részvételre. A vissza nem térítendő eszköztámogatásra annak az egészségügyi szakdolgozónak volt lehetősége, aki részt vett a COVID-19 járvánnyal fertőzött betegek ellátásában, illetve a kapcsolódó járványügyi intézkedések végrehajtásában, általános vagy középiskolai tanulmányokat folytató gyermekei vannak, nincs gyermekenként legalább egy olyan számítástechnikai eszköz a háztartásban, amelyen keresztül a gyermekek távoktatása megoldható lenne. A Bugát Pál Kórházból 8 szakdolgozó pályázata lett sikeres. Ők május 26-án, Egerben vehették át a tableteket a MESZK Országos Szervezetének képviselőjétől és Pogonyiné Kiss Irén megyei elnök asszonytól. Az ünnepélyes átadót kihasználva a Kamara további védőeszközöket FFP2-es szájmaszkokat, gumikesztyűket és újabb adag COVID-19 gyorstesztet adott át A kórház ápolási igazgatójának, ezzel is hozzájárulva a szakdolgozók sikeres védekezéséhez, a fertőzés megelőzéséhez.

meszk tablet