logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Tisztelt Betegeink!

 

Mindennél fontosabb számunkra, hogy Önök, akik ránk bízzák legnagyobb kincsüket, az egészségüket, kórházunkban biztonságban érezzék magukat, minden szükséges információ birtokában legyenek a kezelésük, ellátásuk teljes ideje alatt. Mindannyian ezt szeretnénk segíteni: szakmai felkészültséggel, korszerű orvosi műszerekkel és figyelmes ellátással.

A fentiek érdekében a Bugát Pál Kórház honlapján – www.bugatpal.hu – a Beteginknek elnevezésű link alatt elérhetővé tettük azokat az Önöket érintő dokumentumokat, információkat, betegtájékoztatókat, beleegyezező nyilatkozatokat, melyekkel ellátásuk során találkozhatnak. Ezeket a tájékoztatókat érdemes, sőt fontos figyelmesen elolvasni, hogy az Önök gyógyulása érdekében szükséges együttműködés zavartalan legyen.

Betegtájékoztatók, beleegyező nyilatkozatok linkre kattintva Önök időben, még gyógykezelésük megkezdése előtt, megismerhetik ezeket a fontos információkat, tájékozódhatnak az Önöket érintő, kórházi ellátásukkal kapcsolatos kérdésekről és ha szükséges, az ezen dokumentumokban leírtak alapján, módjuk van érdemi módon párbeszédet folytatni kezelőorvosukkal az ellátásuk során.

 

Weisz Péter főigazgató