logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

A Bugát Pál Kórház szeptember 1-től online időpontkérési lehetőséget teremtett azon pácienseknek, akik szakrendelői ellátásra szorulnak.  Az eltelt egy hónap számai azt igazolják, hogy nagyon sokan választják az időpontkérés ezen formáját, hiszen sorban állás nélkül, bárhonnan, bármikor, akár okostelefonról is, kevesebb elvesztegetett idővel egyszerűen és átláthatóan lehet időpontot kérni.  A kórház honlapján, a www.bugatpal.hu felületen, a főoldalon látható „Időpont kérése szakrendeléseinkre” kattintva lehet elektronikusan időpontot kérni a kívánt szakrendelésre. Az informatikai felület a lehető legnagyobb mértékben felhasználóbarát, hiszen nem sok adatot kell megadni az időpont egyeztetéshez. A webes felületet úgy alakították ki, hogy abban az esetben, ha már járt a beteg az intézményben, akkor a név, e-mail cím és a TAJ szám, valamint a szakrendelés megnevezésén kívül nem kell más adatot megadnia. Ha még nem vett igénybe semmilyen ellátást a Bugát Pál Kórházban, akkor valamennyi szükséges adatot (név, születési hely, idő, anyja neve, lakcím, TAJ szám) regisztrálnia kell. Fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. A kórház az elektronikus időpontkérésre 1 munkanapon belül válaszol, és megad egy lehetséges időpontot, amikor az adott szakrendelés fogadni tudja a pácienst. A kórház e-mailen küld egy visszaigazolást, melyen lesz egy link, amire kattintva a páciens elfogadja a kapott időpontot. Ezt a visszaigazolás kiküldésétől számított 3 napon belül tudja a beteg megtenni. Ha ezen idő alatt nem válaszol a páciens, akkor az időpontja törlődik. Fontos tudni, hogy a beteg számára felajánlott legkorábbi időpont a kiértesítéstől számított 5 nap. Kérjük minden betegünket, hogy használják az új időpontkérési lehetőséget, mivel ezzel elkerülhetik az esetleges hosszabb telefonos várakozási időt és kényelmesen, akár telefonjukról is időpontot kaphatnak szakrendeléseinkre.  A kórház felhívja a figyelmet, hogy az e-mailben küldött kéréseket nincs módjában fogadni, mert ezeket automatikusan kéretlen levélként kezeli a számítógépes felület. Az online időpontkérést minden esetben a kórház honlapjáról kell indítani!