logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

COVID BETEGEK ELLÁTÁSA
A Covid-19 járvány elleni védekezés, és a már megbetegedettek ellátása új szakaszba lépett.
A Bugát Pál Kórház is azon kórházak sorába került, ahol a kórház kapacitásának 40 százalékát biztosítani kell Covid-19 fertőzött, valamint Covid gyanús betegek ellátása számára. Ez esetünkben 130 belgyógyászati ágy és 27 Covid intenzív ágyat jelent. Az intézetben háromféle Covidos beteg ellátása történik: aki megfigyelést igényel, a középsúlyos betegek és az intenzív ellátást igénylők.
Az intézmény vezetése a Hotel Diagnosztikai épület I. és II. emeletét jelölte ki a Covid betegek ellátására. A klasszikus belgyógyászati betegek ellátása, valamint az ápolási osztály és a gasztroenterológia részleg az épület III. emeletére kerül.
A kórház vezetése biztosítja a Covid ellátáshoz szükséges hermetikus lezárás, zsilipelés, fizikális, építészeti feltételeinek kialakítását, valamint a dolgozók számára a biztonságos munkarend és munkafeltételek megteremtését.
Az ellátási biztonság érdekében az itt dolgozók részletes, mindenre kiterjedő protokollal rendelkeznek, a szigorú munkavédelmi és speciális infektológiai oktatásuk is megtörtént. A szükséges védőfelszerelések és műszerek (lélegeztető gépek) rendelkezésre állnak.
A munkatársak belső vezényléséről a dolgozókat értesítették.
2020. 11.10-től minden dolgozó hetenkénti szűrése kötelezővé válik! Minden dolgozónak FFP2 maszkot kell hordania, kivéve a szakrendelőben dolgozók esetében, ott sebészi maszk is engedélyezett.


ELMARADNAK A TERVEZETT MŰTÉTEK
Az elektív (tervezhető) műtéti ellátás leáll, csak a daganatos, a sürgős esetek, az életmentő műtétek vagy beavatkozások működnek. A gasztroenterológia labor vizsgálatai is szigorodtak, ennek eldöntése a szakorvos felelőssége.


A JÁRÓBETEG ELLÁTÁS FOLYTATÓDIK
A szakrendelések a megszokott rendben és feltételek mellett továbbra is működnek, kivéve az aneszteziológiai szakrendelés. Ebben az épületben, az eddigi rendben és módon történik a járó és fekvő beteg ellátás.


SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS
Sürgősségi betegellátás PIROS és FEHÉR pontként működik tovább. A Covid-19 gyanús betegek automatikusan a PIROS pontra kerülnek, ahol találkoznak az orvossal, valamint az ellátó személyzettel. Itt kell eldönteni, hogy a beteg kórházi felvételt igényel-e, vagy karanténba, otthonába bocsájtható. (Aki bizonyított Covid–19 pozitív és nincs tünete, otthonába bocsájtható).

A nem fertőzött, de sürgősségi ellátásra szoruló betegek fogadása a FEHÉR ponton, vagyis a jelenlegi SBO-n kerül sor, ahol lehetőség van a nyugodt differenciált diagnózisra az osztály erre kijelölt ágyain.


ÚJ REND A CSOMAGOK ÁTVÉTELÉBEN
2020. november 11-től, hétfőn, szerdán és pénteken kizárólag 13- 14 óra között fogadjuk és vesszük át az osztályokon fekvő betegeknek hozott csomagokat. Kivétel, a COVID osztályon fekvő betegek, akiknek csomag behozatala tilos.

 

Kórház vezetése