logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

ÚJ HELYEN A SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS
A Bugát Pál Kórház vezetése minden körülmények között meg kívánja őrizni a betegellátás biztonságát. A lehető legkisebbre kell csökkenteni annak kockázatát, hogy a Covid-19 vírussal fertőzött, vagy Covid gyanús betegek kontaktusba kerüljenek az ellátás során a szakrendelőbe érkező páciensekkel.
Igy vált szükségessé, hogy a nem Covid tünetekkel jelentkező sürgősségi ellátásra szoruló betegeket új helyen fogadjuk.
A SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS ÚJ HELYE A SZAKRENDELŐ FÖLDSZINTJÉN, A BEJÁRATTÓL JOBBRA, A 11, és 11/B JELZÉSŰ SZAKRENDELŐKBEN TALÁLHATÓ. A betegek kizárólag a szakrendelő, Dózsa György úti bejáratán keresztül tudnak a szokásos ellenőrzést követően (testhőmérőzés, kézfertőtlenítés) belépni.
Nyomatékosan kérjük Tisztelt Betegeinket, hogy az SBO- ezen ellátásán csak olyan tünetekkel jelentkezzenek, melyek nem feltételezik a Covid gyanúját.
Minden olyan klinikai tünet esetén, mint láz, köhögés, nehézlégzés, íz vagy szaglásérzés zavara telefonon értesítsék háziorvosukat, aki a tünetek mérlegelése után a szükséges intézkedéseket megteszi.

 

DIABETOLÓGIAI SZAKRENDELÉS
A szakrendelés új helyen, a szakrendelő I. emeletén, a 127-es szobában található.

 

NEUROLÓGIAI SZAKRENDELÉS
A neurológia szakrendelést a továbbiakban Dr. Sárkány Dénes főorvos látja el meghosszabbított rendelési időben. Dr. Dobrai Éva főorvosnő a Covid Intenzív Osztály betegeinek ellátását végzi.

 

HOZZÁTARTOZÓK TÁJÉKOZTATÁSA A COVID BETEGEK ÁLLAPOTÁRÓL
A kórház vezetése biztosítja annak lehetőségét, hogy a súlyos állapotban lévő, Covid osztályokon kezelt, nem kommunikatív betegek állapotáról telefonon információt adjon a hozzátartozónak. Erre kizárólag hétfő, szerda és pénteki napokon, 13-14 óra között van lehetőség. A hívható telefonszám: 312-491 központi szám és 151 mellék. A Covid intenzív osztály pedig a 312-491 központi szám, 205-ös melléken érhető el. A betegjogok biztosítása érdekében kizárólag a beteg által megadott, legközelebbi hozzátartozónak ad az intézmény tájékoztatást.
Tisztelettel kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezen idősávban több hozzátartozó érdeklődésére lehet számítani, ezért az orvos tájékoztatása, korrekt, lényegre törő lesz. Hosszas beszélgetésre nem lesz idő.

 

CSOMAGBEVITEL A COVID OSZTÁLYOKRA
A Covid osztályokon (kivétel a Covid intenzív) fekvő betegek részére is lehet behozni tisztasági csomagot (pizsama, hálóing, fogkefe, fogkrém, WC papír, papírzsebkendő, szalvéta, betét, tampon stb.) A csomagra a beteg nevét olvashatóan kérjük feltüntetni.
Ezeken az osztályokon fekvő betegeknek továbbra sem szabad élelmiszert beküldeni.

 

KATONÁK A KÓRHÁZBAN
November 16-tól, 11 katona segíti a járvány elleni védekezést a Bugát Pál Kórházban. A katonák olyan feladatot látnak el, amihez egészségügyi szakmai képzettség nem kell, elsősorban anyagmozgatás, logisztikai, adminisztratív munkákat végeznek, segítenek a beléptetésben.
VIGYÁZZUNK MAGUNKRA, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!
FELELŐSSÉGTELJES MAGATARTÁSRA VAN SZÜKSÉG MINDANNYIUNKTÓL!

 

Kórház vezetése