logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

November elején kereste meg a Bugát Pál Kórház főigazgatóját a Heves Megyei Gazdakörök Szövetsége , hogy szeretnének adományt gyűjteni tagjaik körében a gyöngyösi intézmény számára. A kezdeményezéshez 22 gazdakör csatlakozott, a helyi vezetőiken keresztül december közepére tekintélyes mennyiségű és számtalan féle, az agráriumot és a gazdákat híven tükröző tartós élelmiszer gyűlt össze.

Az adomány december 10-i átadásakor Szendrei László, a szervezet elnöke elmondta: - Alulról szerveződő megmozdulás keretében a gazdák saját termékeiket ajánlották fel a kórháznak. Tisztelettel és hálával adakoztak tagjaink, így kifejezve köszönetüket azért a hősies helytállásért, ami ezekben az időkben az egészségügyben dolgozókat jellemzi.

– A gazdák nagylelkűsége, figyelme, segítsége jóleső érzéssel tölt el bennünket, azt bizonyítja, hogy a társadalom széles rétegében, így az agráriumban dolgozók körében is nemes szívű emberek dolgoznak, akik képesek felismerni a szolidaritásban rejlő erőt. Ez az erő nekünk sokat jelent, oda-vissza hat, olyan érték, amire mindannyian mindenkor számíthatunk – mondta Weisz Péter, főigazgató, mikor megköszönte a gazdák önzetlen adományát.

gazda 1

gazda 2
Fotó: Czímer Tamás