logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

A helyi vállalkozókat tömörítő Mátraaljai Munkaadók Egyesülete 1,5 millió Ft adományt adott át a Bugát Pál Kórháznak december 18-án, Gyöngyösön. Orbán Tamás a szervezete elnöke az átadáskor elmondta: – Helyi vállalkozók összefogása eredményezte, hogy ezzel a szép összeggel tudjuk segíteni a védekezést. A cél nemes, az üzenet pedig értékes: hiszen ha kell, ők segítenek, de ha kell, rajtunk a sor. A Mátraaljai Munkaadók Egyesülete, mint szervezet, de tagjai közül nagyon sokan önállóan is nem először tesznek bizonyosságot a kórház iránti nagyvonalúságukról. Támogatásuk, máskor is, de most különösen jókor érkezett.

– A pandémiás helyzet óriási kihívások elé állít mindannyiunkat. Önöket, mint munkáltatókat, mint felelősen gondolkodó gyöngyösi vállalkozókat, és persze bennünket, akik a frontvonalban igyekszünk minél több emberi életet megmenteni. Támogatásuk az anyagi segítségen túl valóban erős üzenetet hordoz: számíthatunk Önökre, a gyöngyösi vállalkozásokra – mondta Weisz Péter, főigazgató.

A kórház vezetése – egyeztetve a vállalkozókkal – a védekezéshez szükséges eszközöket vásárol az adományból.

vallalkozok1

vallalkozok1

vallalkozok1

Fotó: Czímer Tamás