logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Január 1-jén, 16.50 perckor jött a világra Sándor Olivér, Heves megye és Gyöngyös város  első kisbabája a Bugát Pál Kórházban. Hosszú vajúdás után, spontán szüléssel,2150 grammal és 48 centiméter hosszan látta meg a napvilágot a kisbaba. Szülei  boldogsága határtalan, Sándor Olivér első gyermek a családban. Az édesanya, Diána és a kisbaba is jól vannak.
Az év első Heves megyei kisbabájának, Sándor Olivérnek szóló jókívánságokat és az ajándékokat Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnöke rendhagyó módon az édesapának és az újszülött nagymamájának adta át vasárnap délelőtt a gyógyító intézményben. A járvány miatt a köszöntők nem találkozhattak személyesen a kisbabával és az anyukájával, de videócseten ők is bekapcsolódtak az ünneplésbe.A kórház részéről Dr. Watti Jezdancher orvosigazgató-helyettes adta át az intézmény ajándékát, aki hangsúlyozta: kiváló infrastruktúrával és kiváló orvosokkal, szülésznőkkel, szakdolgozókkal rendelkezik a gyöngyösi szülészet, ezért is választja egyre több kismama őket.2020-ban 897 kisbaba született a gyöngyösi Kórházban, 71 újszülöttel több, mint az előző évben.
Gyöngyös önkormányzata nevében MIkó Dalma ajándékozott.
 
baba1
baba2
Fotó: Czímer Tamás