logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Több mint egymillió forint értékű járványvédelmi eszközt, úgynevezett lázkaput adományozott a Bugát Pál Kórháznak a nagyrédei székhelyű LIZIKO NN Kft. Az automata beléptető rendszer magyar fejlesztésű, integrált kártyaolvasóval, érintésmentes infrasugaras lázmérővel és szintén érintésmentes kézfertőtlenítővel rendelkezik. Segítségével a beléptetés során gyorsan és hatékonyan kiszűrhető a lázas páciens, hiszen az infra hőmérő 32 °C és 37.5 °C testhőmérséklet tartomány között automatikusan engedélyezi a lázkapun való belépést. 37.5 °C testhőmérséklet felett hangjelzéssel és piros fényjelzéssel figyelmeztet, a belépést pedig megtagadja. A kapu ebben az esetben nem is nyitható, csak a beépített kártyás beléptető rendszer segítségével.

- A gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyógyító szerepe kétségbevonhatatlan, a járvány idején minden szempontból sokszoros terhelés van az intézményen. Térségi, nagyrédei gyökerű cégünk pedig elkötelezett a koronavírus járvány negatív hatásainak mielőbbi mérséklésében, ezért fejlesztettük ki a lázkaput is. Az együttműködés kölcsönös előnyökkel jár a betegek, dolgozók, tehát a kórház és a mi vállalkozásunk számára is, az intézmény új, modern eszközzel gyarapodik, a lázkapu pedig a nyilvánosságban bizonyíthatja be létjogosultságát, és léphet szintet a fejlesztésben – mondta Jeszenszki Norman, ügyvezető.

A kórház főigazgatója, Weisz Péter szerint az intézményben folyó gyógyító munka elismerését is jelenti, hogy a cég elsőként a Bugát Pál Kórháznak ajánlotta fel ezt az innovatív beléptető rendszert.

lazkapu

Az adományozó, Jeszenszki Norman lép be a lázkapun.