logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Munkatársaim, Kedves Kolléganők, Kolléga Urak!

 

A magyar ápolók munkájának elismeréseként, valamint nemzeti identitásának erősítése érdekében Kossuth Zsuzsanna, a magyar ápolók példaképének születésnapját, február 19-ét – a Magyar Országgyűlés 2014-ben közjogi elismerésével megerősítve – a magyar ápolók ünnepévé tette.
Ebből az alkalomból a szervezet megyei vezetése nevében tisztelettel köszöntök minden ápolót, aki munkáját a betegágyak mellett, a rendelőben, a műtőben, a diagnosztika területén tudása legjavát adva végzi nap, mint nap. A nehézségek ellenére is kitart hivatása mellett, elkötelezett a szakmája iránt, és példát mutat a betegek tiszteletében, ápolásukban, méltóságuk megőrzésében.
Kívánom, hogy egészségünket megőrizve tudjuk végezni munkánkat, tartalmasan élni a mindennapokat. Őrizzük meg képességünket a jóra.
„ A lelkekben képességeket kell rakni, hogyan kell a szívben igaznak maradni, aki másokért képes, tud tenni, az a jövőnek fog hasznos dolgot vetni.”
Munkánk, kitartásunk, hivatásszeretetünk adjon erőt a nehézségek legyőzésében. Továbbra is adjunk gyógyírt a szenvedőnek, reményt a gyógyulni vágyónak, megnyugvást az örökre távozónak.
A Magyar ápolók Napján kívánok mindenkinek jó egészséget, sikeres szakmai munkát, boldogságos dolgokat családjának és békés, szép napokat magánéletében.
Február 19-én, a pandémiás szabályok betartásával szűk körben: a Kórház vezetése, a MESZK Helyi Szervezete és a MÁE részvételével koszorúzást tartunk a Kossuth Zsuzsanna emlékfalnál, tisztelegve példaképünk munkássága előtt.

Bazsó Judit MÁE megyei vezető