logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

A Lámpás ezer fénye mottóval rendezett megyei ápolók napját a Magyar Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Szervezete június 17-én Egerben, a Park szállóban.

Az ünnepi köszöntők, dr. Assani Omár, orvosigazgató, Fülöpné Liszkai Katalin, megyei vezető ápoló és Pogonyiné Kis Irén a MESZK megyei vezetője egybehangzóan emelték ki a szakdolgozók helytállását a Corona vírus járvány idején, azt az elkötelezettséget, amit hivatásuk iránt a mindennapokban gyakoroltak, azt az alázatot és többletet, amit munkájuk során az ápolók a betegellátásban tanúsítottak. Sövényi Ferencné, címzetes egyetemi docens „A világi  ápolás megteremtője” címmel emlékezett meg előadásában  Florence Nightingale-ről. Előházi Irén, főnővér Semmelweis Ignác munkásságát méltatta előadásában. A tudományos előadások előtt szakmai elismerések átadására került sor, ahol Szabóné Prezenszki Enikő a Bugát Pál Kórház Neurológiai Osztály vezető ápolója és Kovács-Hanka Szilvia, a Bugát Pál Kórház Transzfúziológiai Osztály vezető asszisztense Semmelweis – napra a MESZK Országos Szervezetének "Elismerő Oklevél"díját vehette át. Mindketten több évtizede vannak a pályán, vezetőként kollégáikat felelősséggel, magas szakmai tudás birtokában irányítják. Empatikusak, határozott döntéseik elősegítik munkájuk minőségi eredményét.

A tudományos program keretében a Bugát Pál Kórházból Fajkusné Balogh Mária tartott előadást: Gyógyszertári asszisztens a XXI. században: múlt, jelen jövő címmel.

meszk e

meszk s