logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Dévai Nagy Kamilla ajándékkoncertjével kezdődött a kórház 2021. évi Semmelweis napi ünnepsége az intézmény kertjében. Az ünneplőket köszöntő Weisz Péter, főigazgató, Horváth László, országgyűlési képviselő, Cseh Krisztián őrnagy, és dr. Nagy Éva háziorvos egybehangzóan elismerően szólt a Bugát Pál Kórház munkatársainak hősies munkájáról, amit a Covid ellátás, és az oltáskampány során végeztek.

Ezt a munkát miniszteriális szinten is kiemelkedőnek ítélték, hiszen a központi ünnepségen, a Pesti Vigadóban ezen a napon Miniszteri Elismerő Oklevéllel jutalmazták Kovács Edit, főnővér, Kovács Viktória, szakasszisztens, Dr. Piros Annamária, főorvos, a Covid Intenzív Munkacsoport tagjai és a Tüdőgondozó dolgozóinak munkáját. Az egészségügy egyik legrangosabb elismerését, a Batthyány Strattmann László- Díjat kapta Weisz Péter, főigazgató.

Bugát Pál Kórház vezetése köszönetét fejezte ki minden itt szolgálatot teljesítő katonának azért a munkáért, melyet a koronavírus járvány idején a gyógyító intézmény érdekében végeztek. Voltak, akik a kötelességen messze túlmenően teljesítettek. Elismerésünk jeléül a kórház örökös tiszteletbeli dolgozójává fogadták: Tóvizi György, zászlóst, Turcsoki Natália, szakaszvezetőt, Kiss Zoltán őrvezetőt és Pitlik Péter, zászlóst.

Ebben az évben a kórház főigazgatója és orvosigazgatója adjunktussá nevezte ki Ifj. Dr. Kovács István sebész szakorvost.

2021-ben Az Év Ifjú Orvosa a Bugát Pál Kórházban: Dr. Barta Alíz rezidens, Az Év Ifjú Ápolója a Bugát Pál Kórházban: Horváth Dalma ápoló, a sebészet munkatársa lett. A díjazottak Báry Péter, a Mayer & SW Kft cégvezetője jóvoltából két kiváló minőségű televíziót kapnak.

Kiváló munkájuk elismeréseként főigazgatói elismerésben részesült: Dr. Fábián Adél, Dr. Szarka Boldizsár, Dr. Rózsa Júlia, Dr. Abumutair Mahmoud rezidensek, Dr. Grízner Enikő, az Intézeti Gyógyszertár dolgozói, Bódis Zsuzsanna logisztikai osztályvezető, Molnárné Sánta Rita, könyvelő, pénzügyi előadó, Tóth Zoltán üzemeltetési operátor, Juhász Ferenc gépkocsivezető, Tóth Ildikó portás, Csépány Kornél Zsoltné és Fejes Andrásné a takarító szolgálat munkatársai. A szakdolgozók közül kimagaslóan teljesítettek, ezért főigazgatói elismerésben részesültek: Hasznosiné Paczók Judit ápoló, Dányiné Sipos Szilvia sebész szakasszisztens, Rucsányi Józsefné ápoló, Görbe Tamásné fizikoterápiás szakasszisztens, Bolyki Gáborné ápoló, Lőcse Molnár Ildikó ápoló, Kiss Mária ápoló, Szabad Zoltán boncmester, Benke Róbert betegkisérő, Kovácsik Barbara betegirányító.

Az egészségügy legnagyobb ünnepének keretében egy szál virággal azokat is köszöntötték, akik napi munkájuk mellett tanultak, képezték magukat, és az elmúlt egy évben szereztek szakirányú szakmai végzettséget.

Treszlerné Fórizs Lili

radiológiai asszisztens

Hasznosiné Paczók Judit

gyakorló ápoló

Tresóné Bodzási Brigitta

gyakorló ápoló

Nagy Zsolt

egyetemi okleveles ápoló

Balogné Nagy Szilvia

egyetemi okleveles ápoló

 Oláh Imre

 gasztroenterológiai szakápoló

Dr. Gaál Eszter

kórházi klinikai szakgyógyszerész

Virág Eszter

Munkavédelmi főiskola oklevél, tűzvédelmi főelőadó

Kökény Ádám

épületgépész

Az ünnepségen köszönték meg több évtizedes munkájukat Nagyné Tóth Márta vezető gyógytornásznak, és Hegedűs Józsefné pszichiátriai gondozó vezető asszisztensének, akik befejezték hivatásuk gyakorlását a Bugát Pál Kórházban.

Gyöngyös város Egészségügyéért kitüntetést 2021-ben a szemészeti szakrendelés szakdolgozói: Szecskő Józsefné, Greskóné Kiss Zsuzsanna, és Sőreginé Káli Katalin kapja a Gyöngyös Önkormányzatától, július 1-jén, a városi ünnepségen.

sn2021

Fotó: Czímer Tamás