logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Augusztus 23-tól újra indul a kúraszerű ellátás a Bugát Pál Kórházban.  A kúraszerű ellátásokra kórházunkban egy, a beteggel előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, a krónikus belgyógyászati osztályon, a Hotel épület 3. emeletén, önálló helyszínen kerül sor.  Az ellátás továbbra is szakorvosi vizsgálathoz és javallathoz kötött. Elsődlegesen az ellátás azon betegek részére indul augusztustól, akiket korábban már előjegyeztek és időponttal is rendelkeztek, de a Covid járvány miatt eddig nem kaphatták meg a kezelést. Őket a kórház munkatársai telefonon megkeresik és az új időpontról egyeztetnek. Az ellátást csak védettségi igazolvánnyal rendelkező páciensek vehetik igénybe.

Szeptember 1-től régi helyén, a Hotel épület 2. emeletén fogadja a betegeket az ápolási osztály és a gasztroenterológiai egység.  Az ápolási osztályra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkezőket fogad az intézmény. Az emelt szintű ellátást nyújtó osztály azon páciensek számára nyitott, akik folyamatos ellátást igényelnek, de rendszeres orvosi ellenőrzésre már nem szorulnak, ha otthoni ápolásuk nem megoldható. Az osztályra kerülés feltételeiről Kovács Edit főnővér ad részletes információt a 30/965 73 98 telefonszámon.

Teljes kapacitással áll a betegek rendelkezésére szeptember 1-től a krónikus belgyógyászati osztály és a rehabilitációs elmegyógyászati osztály is.

A kórház vezetésének szándéka, hogy a teljes ellátási paletta a betegek rendelkezésére álljon, a korábban megszokott kapacitással, rövidíthető várakozási időkkel. Természetesen mindezek csak a Covid járvány jelenlegi állapotához mérten teljesíthetők, ezért is fontos, hogy a védettséget minél többen szerezzék meg, oltassák be magukat.