logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Nagyértékű adományt adott át a Bugát Pál Kórház Gyermekosztályának december 28-án, az Apolló Tyres gyöngyösi gyára. Az adományátadáson dr. Assani Omár orvosigazgató kiemelte: az Apolló és a Kórház kapcsolata nem újkeletű, hiszen a cég nagyvonalú felajánlása révén a gyermekosztályon egy játszószobát alakítottak ki a kis betegek részére. Az Apolló fiatal munkatársai voltak azok, akik kifestették a hotel épület földszintjét. – A kapcsolatunk kölcsönössé vált, hiszen több alkalommal vettünk részt a cég rendezvényein és szűrésekkel, egészségügyi tanácsadásokkal láttuk el az Apolló dolgozóit.

– Köszönjük a figyelmüket, a támogatásaikat, köszönjük, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén ilyen szép példát mutatnak és gyakorolnak – tette hozzá az orvosigazgató.

Erős Petra az adománygyűjtés koordinátora elmondta: munkatársaik közül nagyon sokan mozdultak meg a felhívásra, nemcsak a dolgozóik, de a cég partnerei is adakoztak és járultak hozzá, hogy a kis betegeknek valamint az osztály dolgozóinak örömet szerezzenek.

apollo 01

Fotó: Czímer Tamás

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01

apollo 01