logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Dr. Assani Omár orvosigazgató és Jakabovits Ferencné ápolási igazgató, valamint Kárpáti István alpolgármester is köszöntötte a gyöngyösi kórházban született első kisbabát, Kevint és az anyukáját január 4-én, délelőtt.  A járványügyi szabályok miatt a szülészeti osztály előterében adták át az ajándékokat az immár kétgyermekes édesanyának.  A kis Kevin január 1-jén, 23 óra 35 perckor érkezett, négy éves nővérkéje és az apukája Szurdokpüspökibe várja haza.  A Bugát Pál Kórház szülészetén 2021-ben 945 kisbaba született, ez ötvenegy újszülöttel több, mint az előző évben. Az új épületben található megújult szülészet és a 2021-ben befejezett családbarát program révén felújított szülőszobák nagy vonzerőt jelentenek a kismamák számára. A gyöngyösi kórházban az elmúlt évben 53 millió forintot költöttek az alternatív szüléskísérésre is alkalmas helyiség kialakítására (szülőkád, multifunkciós szülőágyak, az apa, illetve szüléskísérő számára öltöző, zuhanyzó létesítése). Az osztály dolgozói: orvosok és szülésznők, valamint szakápolók képzésekben vettek részt, melynek célja a szülés minél jobb kísérése, segítése volt.

elsobaba 1

elsobaba 2

elsobaba 3

elsobaba 4

elsobaba 5

Fotó: Bugát Pál Kórház