logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a telemedicinális ellátás - telefonkonzultáció formájában - Intézetünkben is elérhető.

A telemedicinális szolgáltatás igénybevételéhez minden esetben az online időpontfoglaló rendszerben kell előzetesen jelentkezni, hogy a kért szakrendelésre időpontot tudjunk biztosítani. (www.bugatpal.hu – Időpont kérése szakrendeléseinkre képre kattintva)

idopontkeres

A rendszerben kötelező információként jelenik meg a beteg telefonszámának (visszahívhatóság) megadása.

A betegirányító munkatársai online tájékoztatást adnak arról, hogy az érintett szakrendelés dolgozói mikor fogják visszahívni. Erre azért van szükség, hogy a folyamatban lévő betegellátást ne kelljen megszakítani, hanem nyugodt körülmények között tudjon az orvos az Ön problémájával foglalkozni.

Kérjük, a kapott időpontot rögzítse, készüljön az orvos telefonhívására.

Az orvos igyekszik tartani az előjegyzett időpontot, de egyéb sürgős beteg ellátás miatt ezt garantálni nem tudjuk. Az orvos minden esetben igyekszik az aznapi rendelési időben felhívni Önt.

A visszahívás során célzott kérdéssel beazonosítják Önt, (név, születési hely, idő, anyja neve, lakcím, TAJ szám) – melyet az informatikai rendszerben ellenőrizni tudnak.

 Meg fogják kérdezni panaszait, eddigi vizsgálati eredményeit, esetlegesen szedett gyógyszereit, gyógyszerallergiáját. Kérjük, ezeket készítse elő. Tekintettel arra, hogy a telemedicinális ellátás során személyes találkozóra, vizsgálatra nem kerül sor a beteg és az ellátó személyzet között, kiemelt jelentőséggel bír a szakszemélyzet által feltett kérdésre adott pontos válasza a további teendők megállapítása céljából.

Az orvos, panaszai alapján, gyógyszeres javaslatot adhat, gyógyszert módosíthat, életmódbeli tanácsot adhat, vagy továbbküldi Önt konzíliumra.

Szükség esetén beutalót, táppénzes javaslatot állít ki. Indokolt esetben egyeztetni tudnak egy újabbi telefonos konzultációt is.

Amennyiben tünetei és a panaszai alapján az orvos szükségesnek tart egy személyes vizsgálatot, arra időpontot fog javasolni.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ: 

Ez esetben az adatkezelési célja a hagyományos, személyes találkozáson alapuló tevékenységek (pl.: orvos-beteg közötti személyes konzultáció) mellett az adott szakterület szakorvosa, egészségügyi dolgozója által végzett telemedicinális ellátás elvégzése, betegek általi igénybevétele.

Az adatkezelés jogalapja az Intézményünk jogi kötelezettségének teljesítése [GDPR.6. cikk (1) c. pont -60/2003. (X. 20.) ESzCsM Rendelet, 1997. évi CLIV. törvény (Eütv.) valamint a GDPR.9. cikk (2) h. pont] Az érintettek kategóriájába tartozik minden olyan személy, aki a szakorvosi konzultációt az Intézmény által kijelölt telefonszámokon igénybe veszi.

Kezelt adatok: A konzultáció során az érintett személy nevét, születési idejét, anyja nevét, lakcímét, TAJ számát, valamint az egészségügyi szakember által az ellátáshoz szükségesnek ítélt adatokat (egészségügyi adatok, anamnézis) kezeljük, melyeket túlnyomó részben az érintettől gyűjtünk, és amelyek megadása az ellátás igénybevételéhez, e-recept felírásához szükséges.

A személyes adatok további kezelése az Intézmény általános adatkezelési tájékoztatójában leírt módokon történik, így az adatok továbbítására, megőrzésére, valamint az adatkezeléshez kapcsolódó érintetti jogokra vonatkozó szabályozásról az Intézményünk honlapján, az alábbi menüpontban tájékozódhat.

A telefonos konzultáció során készült egészségügyi dokumentáció (ambuláns lap) az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren (továbbiakban: EESZT) keresztül ügyfélkapu regisztrációt követően TAJ-szám megadásával könnyedén elérhető. https://www.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes

Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Betegeinket arról, hogy a háziorvosuk is hozzáfér az EESZT rendszeren keresztül a dokumentumokhoz, - így azok háziorvosnak történő bemutatására nincs szükség - ezáltal a háziorvos tisztában lesz a javasolt terápiával, gyógyszerekkel.