logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Tisztelt Pácienseink!

Egészségbiztosítás által finanszírozott formában ambuláns keretek között elérhető pár-és családterápia lehetőséget kínál a Bugát Pál Kórház.

Várjuk azon családok/párok jelentkezését, akik élethelyzeti /párkapcsolati elakadással küzdenek, és mindezek megoldásában szeretnének segítséget kérni.

A terápia során a fókuszban a családi/ párkapcsolati működésmód, illetve ennek erőforrásai és elakadásai állnak. Lehet önálló terápiás módszer vagy kombinálható egyéb terápiás formákkal. Kiegészítheti az egyéni pszichoterápiát annak különböző fázisaiban. Mindazon páciensek számára ajánlható, akik családban élnek és tünetük, betegségük pszichoterápiával, vagy pszichoterápia és gyógyszeres kezelés együttes kombinációjával gyógyítható.

Cél az egy családban élő személyek komfortosabb együttműködése, amihez az esetlegesen meglévő tünetek jobb megértése is hozzásegíti a személyeket. További cél az elakadások hátterében álló működészavar megismerése, új alternatívák kipróbálása, erőforrások mozgósítása a terapeuták és a család közös munkája által. Egyéni tünetek, veszteségélmény és párkapcsolati elakadások Is fókuszba kerülhetnek a terápia során.

Első alkalommal konzultáció történik, mely során felmérjük a pár-/családterápiára való motivációt, illetve annak szükségességét.

Terapeuták: Kiss-Kovács Adrienn klinikai szakpszichológus és Dr. Kiss Anita pszichiáter képzésben Iévő családterapeuták.

Jelentkezni 11.00-12.00 óra között a következő telefonszámon lehetséges: 06 20 571 03 82