logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Heves Megye Egészségügyi Szakdolgozója elismerés Szabad Zoltán boncmesternek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Területi Szervezete június 16-án Egerben tartotta tudományos ünnepi ülését, melyen Szabad Zoltán, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház vezető boncmestere Heves Megye Egészségügyi Szakdolgozója elismerést kapott. A díj átvételekor a méltatásban elhangzott: munkáját alázattal, precízen, legjobb tudásával és mérhetetlen szakmai alázattal végzi. Nagy empátiával és odaadóan segíti az elhunytak hozzátartozóit, hogy életük talán legszomorúbb időszakában megnyugvást és vigaszt tudjon nyújtani. Mind emberileg, mind szakmailag támogatja, segíti kollégáit, és aki ismeri, az pontosan tudja, hogy bármiben lehet rá számítani. Szakmája iránti szeretetéről árulkodik, hogy aktívan részt vesz a tudományos munkában, és az oktatásban. Orvostanhallgatókat, rezidenseket, gimnazista tanulókat oktat, és adja át mindazt a tudást és tapasztalatot, amit az évek alatt megszerzett. Kamarai tagként vizsgabiztosi feladatokat lát el a boncmesteri képzésben. A helyi kamarai szervezet munkáját, tanácsaival, aktív közreműködésével támogatja.

 

Semmelweis - Díj Varga Erzsébetnek

Szintén az egri ünnepségen vehette át Varga Erzsébet a Bugát Pál Kórház Bőr-, és Nemibeteg Gondozó asszisztense kiváló munkája elismeréseként a szervezet által alapított Semmelweis Díjat. A díjazott elhivatottsága, szakmai tudása példaértékű, hozzáértésére mindig számíthatnak a betegek és a munkatársak egyaránt. A COVID ellátásban is bebizonyította rátermettségét és tudását. Munkáját mindig a betegek iránti odaadás, türelem jellemzi. Segítőkészsége és közvetlen személyisége szeretetet és tiszteletet vált ki a betegekből és kollégáiból.

Gratulálunk mindkettőjüknek!

 

Varga Erzsébet, Semmelweis-Díjas, Rácz Klára, a MESZK helyi szervezetének elnöke és Szabad Zoltán, Heves Megye Egészségügyi Szakdolgozója elismerés birtokosa