logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

idopontkeres

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

Adomány a gyöngyösi kórház gyermekosztályának

Adni és segíteni jó –vallják a Kerekes Kft. és a Privát Élelmiszer üzletlánc kiskereskedelmi partnerei. Nem először adományoznak a Bugát Pál Kórháznak, ezúttal a gyermekosztály kapott egy speciális vérnyomásholtert és egy ultrahangos inhalátor készüléket, hogy a kis betegek mihamarabb meggyógyuljanak.

– A gyermekek gyógyítása, valamint egészségük megőrzése fontos feladat. Az üzletlánc központja és tagjai immáron második alkalommal jótékonykodnak. 2021-ben több mint 15 millió forinttal támogattunk nyolc megyei kórház gyermekosztályát, ezzel segítve az intézmények eszközállományának további korszerűsítését és a gyermekek gyors felépülését. Ebben az évben a 17 millió forint támogatással a konkrét műszerek beszerzésén túl az is a célunk, hogy ezzel a kezdeményezéssel hagyományt teremtve más vállalatokat is jótékonykodásra ösztönözzünk– mondta az átadáson Kerekes Tibor, a cég beszerzési vezetője.

A gyöngyösi gyermekosztály olyan speciális vérnyomásholter készüléket kapott, ami  a gyermek napi megszokott tevékenységei végzése közben 24 órán át méri és rögzíti a vér falára gyakorolt nyomást.  Ennek segítségével az orvos a kiértékelést követően az adatokból látja az esetleges, tartós vérnyomás-emelkedést, ellenőrizni tudja a már meglévő vérnyomáscsökkentő terápiát, monitorozza a vérnyomás kiugrásokat, illetve azt is, hogy alvás közben miként alakulnak ezek az értékek.

– Az ultrahangos inhalátorra a légzőszervi betegségekkel küszködőknek (asztma,  hörghurut) van szükségük. Egy  ilyen készülék csökkenteni tudja a gyulladásokat, és felszabadítja a légutakat, porlasztott állapotban viszi be a gyógyszereiket. Egy inhalátorral nemcsak egyszerűbb a légzést segítő aeroszol vagy folyékony gyógyszerek bevitele, hanem elő is segíti azok felszívódását a tüdőben – mondta dr. Halmen Mária, a gyermekosztály vezető főorvosa.

gy adomany202206

Fotó: Czímer Tamás