logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tisztelt Ügyfelünk, Kedves Kollégák!

A Bugát Pál Kórház vezetése tájékoztatja Önöket, hogy a kórház területén elhelyezett hirdetésekre, plakátokra, szórólapokra és egyéb hirdetésszerű dokumentumokra vonatkozó, 2010. augusztus 01.-től folyamatosan érvényben lévő főigazgatói rendelkezések nem változtak.
A reklámanyagok kihelyezésére vonatkozóan az alábbi rendelkezések érvényesek:

  • A kórház teljes területén, - a kijelölt hirdetési felületeket is ide értve – csak a kórház által engedélyezett dokumentumok helyezhetők el. Ezek legalitását a dokumentumon elhelyezett kórházi pecsét igazolja.
  • Amennyiben olyan dokumentumot helyeztek ki, amely nem került engedélyezésre, a kórház megjelenési helyenként és dokumentumonként, plakátonként az ott megjelölt kihelyező, annak hiányában a szövegben feltüntetett rendezvényszervező, hirdető felé a megjelenés ellenszolgáltatásaként nettó 7000 Ft értékű számlát bocsát ki.
  • Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogyha Önök szeretnének a kórház területén plakátot kihelyezni, erre van lehetősége, amennyiben az ehhez szükséges engedélyt megszerezte, és a kihelyezés díját megfizette.
  • Tájékoztatjuk, hogy ennek ára mérettől és a kihelyezés időtartamától függ.
  • Részletes információval a kórház gazdasági igazgatósága áll rendelkezésükre.
  • A plakátok tartalmáért a kórház nem vállal felelősséget.
  • A kórház területén politikai tartalmú szórólapok, hirdetmények elhelyezése tilos!


Közreműködésüket köszönjük!

Gyöngyös, 2014. december
Weisz Péter
Főigazgató