logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Szeretettel várjuk a családtagokat is!

Mikor érkezhetnek Önhöz látogatók?

Azt javasoljuk és kérjük, hogy családtagjai és ismerősei délután 2 és 6 óra között érkezzenek Önhöz, és ugyanezekben az órákban érdeklődjenek telefonon is állapotáról: a szakemberek és az Ön gyógyulása szempontjából egyaránt ez a legalkalmasabb időszak erre. A sürgősségi ellátásban részesülő beteghez a nap 24 órájában lehet érkezni.

latogatasi rend

 

Hol és hogyan találkozhat látogatóival?

Ha Ön fekvőbetegek, a családtagok és ismerősök a betegszobában látogathatják meg. Ha azonban bárkinél a betegszobában vizsgálatot vagy beavatkozást végeznek, ez időre a betegszobát minden látogatónak el kell hagynia. A zsúfoltság és zaj elkerülése érdekében azt kérjük, egyszerre minden betegnél maximum két látogató tartózkodjék a betegszobában. Azok a betegek, akiknek állapota ezt lehetővé teszi, látogatóikat a betegszobák közelében található társalgóban fogadhatják.

Bent maradhat-e súlyos beteg, kisgyermek vagy szülő nő mellett családtag?

Igen, kórházunkban külön engedéllyel erre is lehetőség van, de az erre vonatkozó kérést előzetesen be kell nyújtani a beteg gyógyításáért felelős szakmai vezetőnek, a főorvosnak. Kiskorú beteg esetén általában még arra is lehetőség van, hogy a szülő vagy törvényes képviselő gyermekével együtt kórházi felvételre kerüljön. Ez a lehetőség biztosítja az ott alvás lehetőségét és a kórházi étkezést is a családtagnak. Sürgősségi ellátás esetén ezek a lehetőségek a gyógyító munka speciális helyi rendje miatt nem adottak.