logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Menü, étterem és büfé


Kórházunk napi háromszori főétkezést és uzsonnát biztosít az Ön számára. Az étkezéssel kapcsolatos diétás kívánságait az ápolónak jelezheti: ő gondoskodik arról, hogy a dietetikus szakember felkeresse Önt. A vele való egyeztetést követően, ha állapota, betegsége ezt igényli, Önnek lehetősége lesz a felajánlott menütől való eltérésre is.

etkezesA reggelit 7:30 és 8:00 óra között, az ebédet pedig 12:00 és 14:00 óra között szolgáljuk fel. A kórház hideg vacsorát is biztosít, amit az ápolók 17:30 és 18:00 óra között szervíroznak.

Minden osztályon van mikrohullámú ételmelegítő és hűtőszekrény. Éjjel-nappal üzemelő kávéautomatákat a kórház földszintjén valamint az első, második és harmadik emeleti társalgóban találhat. Reméljük, Ön is megfelelőnek tartja majd a kórházban kapott ételek minőségét és mennyiségét.

Szabad-e otthonról élelmiszert behozni?

Amennyiben ezt az Ön állapota és a kezelőorvosa is engedi, a látogatók hozhatnak Önnek élelmiszert otthonról, de figyelemmel kell lenni arra, hogy a romlandó élelmiszereket, tejtermékeket, húskészítményeket stb., csak az ápolószemélyzet által kijelölt közös hűtőszekrényben szabad tárolni. A fertőzések elkerülése érdekében a betegszobákból az ápoló személyzet eltávolít minden romlandó élelmiszert.