logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

Csak sürgős beutalóval fogad betegeket a gyöngyösi kórház rendelőintézete!

A Bugát Pál Kórház rendelőintézete március 22-től csak sürgős háziorvosi beutalóval fogad betegeket a szakrendelésekre.  Kivételt jelent  a terhesgondozás. Az előjegyzett vizsgálatokra később kerül sor, erről a kórház időben tájékoztatást ad.

A kórház kéri a betegek megértését és türelmét.

Biztonságban, nyugalomban


A kórházban folyó gyógyító munka nagy figyelmet és fegyelmet követel az egészségügyi dolgozóktól, betegektől és a családtagoktól egyaránt. Ez a munka számos mindenkire nézve kötelező, a nap azonos időpontjára eső történést tartalmaz, melyek egy jól követhető napirendet alkotnak. A napirendet a mihamarabbi felépülés, a biztonságos és nyugalmas gyógyulás érdekében mindenkinek be kell tartani.

napirendVannak a kórházban olyan speciális gyógyító osztályok, melyek az alábbi munkarendtől eltérően dolgozónak, ahol helyben ismertetik a betegekkel és a családtagokkal a napirendet. Minden más helyszínen azonban a következő rend érvényes:

  6:00 - 08:00 az ébredési testhőmérséklet ellenőrzése, tisztálkodás és reggeli ideje
  8:00 - 12:00 a vizitek, vizsgálatok és kezelések ideje
12:00 - 14:00 ebédidő
14:00 - 15:00 csendes pihenő
17:30 - 18:00 vacsora
22:00 - villanyoltás, éjszakai pihenő


Ha Ön úgy érzi, segítségre szorul a fürdésben, mosakodásban, jelezze az ápolóknak, akik a kora reggeli órákban állnak rendelkezésére és készséggel segítenek Önnek.