logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

Csak sürgős beutalóval fogad betegeket a gyöngyösi kórház rendelőintézete!

A Bugát Pál Kórház rendelőintézete március 22-től csak sürgős háziorvosi beutalóval fogad betegeket a szakrendelésekre.  Kivételt jelent  a terhesgondozás. Az előjegyzett vizsgálatokra később kerül sor, erről a kórház időben tájékoztatást ad.

A kórház kéri a betegek megértését és türelmét.

A betegszobában és azon kívül

 

El lehet hagyni a betegszobát?

Amennyiben ezt állapota lehetővé teszi és a szakemberek is úgy ítélik meg, Ön a napirendhez alkalmazkodva szabadon látogathatja a kórház épületében található szolgáltató helyiségeket, például a büfét. Más betegszobába vagy osztályra azonban - a fertőzés elkerülése érdekében - kérjük, ne lépjen be. Ha vizsgálatra vagy kezelésre kell mennie, ezt jelezze kezelőorvosának vagy az ápolónak: ők szükség esetén elkísérik vagy kísérőt biztosítanak az Ön számára.

szabadido

Lehet-e rádiót hallgatni, televíziót nézni?

A legtöbb betegszoba közelében van olyan közösségi tér vagy társalgó, ahol mód van a közös televízió nézésére, ami a betegtársak és a gyógyító munka és a napirend megzavarása nélkül bármikor lehetséges. Ön természetesen saját televíziót és rádiót is magával hozhat a kórházba, de használatát előzetesen és folyamatosan is egyeztetnie kell betegtársaival és az ápoló szakemberekkel.

Ha készpénze van szüksége

Az OTP bankjegy-automatáját kórházunk földszintjén az új szérnyban találja, ahonnan bármely napszakban vehet fel készpénzt.