logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

Csak sürgős beutalóval fogad betegeket a gyöngyösi kórház rendelőintézete!

A Bugát Pál Kórház rendelőintézete március 22-től csak sürgős háziorvosi beutalóval fogad betegeket a szakrendelésekre.  Kivételt jelent  a terhesgondozás. Az előjegyzett vizsgálatokra később kerül sor, erről a kórház időben tájékoztatást ad.

A kórház kéri a betegek megértését és türelmét.

Időpont kérése a Bugát Pál Kórház szakrendeléseire
Az előjegyzés kérésnél, kérem vegye figyelembe, hogy az átfutási idők miatt, legkorábban a kéréstől számított 6. napra kaphat időpontot.
A megjegyzés mezőben kérjük feltüntetni az időponttal kapcsolatos esetleges plusz kéréseket, melyeket igyekszünk teljesíteni. (pl. 13 óra után szeretnék időpontot kapni, vagy ezen a héten vagy napon nem tudok a rendelésen megjelenni, stb.)
A sürgős (S) és a relatív sürgős (RS) beutalókkal online nem kérhető időpont. Ebben az esetben a szakrendeléssel szükséges egyeztetni.

A szakrendelés neve, ahová előjegyzést kér: A szakrendelés beutaló köteles!
Az Ön neve:
Tajszáma: Kérem, a tajszámát szóközök és kötőjelek nélkül adja meg. pl:123456789
Értesítési e-mail címe: A megadott e-mail címre küldjük ki az értesítést
Megjegyzés: Ha Önt még nem kezelték kórházuk egyik osztályán vagy szakrendelésén sem, kérem adja meg a betegfelvételhez szükséges adatokat is. Születési hely és idő, Édesanyja leánykori neve, az Ön pontos lakcíme
Ellenőrző kód: A képen látható szám
Elfogadom a kórház adatvédelmi szabályzatátAz adatvédelmi szabályzat elfogadása az előjegyzés kérésének feltétele.

A megjegyzés mezőn kívül, minden mező kitöltése kötelező!