logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Van megoldás a gyors és biztonságos gyógyulásra

Hol találja meg?

A kórház hotel épületének 3. emeletén, az új szárnyban

    • Mindnyájunknak lehet olyan betegsége, amely csak kórházban gyógyítható. A bajban különösen rossz érzés, ha hosszabb időre el kell szakadnunk megszokott környezetünktől. Egészséges érzés a honvágy, hiszen szeretteink közelségénél, biztató mosolyánál semmi sem segíti jobban a gyógyulást, ezért vágyunk mielőbb visszatérni otthonunkba.

egynapos sebeszet

    • A lehető legkorszerűbb sebészeti szolgáltatások meghonosítását ez a felismerés érlelte meg a HospInvest szakembereiben. Egynapos sebészeti ellátás keretében ma már számos olyan sebészeti beavatkozás végezhető el, amelyek nem igényelnek egy napnál hosszabb kórházi benntartózkodást a gyógyulni vágyóktól. Gyors és hatékony gyógyír nyújtható ezzel az eljárással egyes szemészeti, fül-orr-gégészeti, bizonyos sérv- és visszér műtétek, valamint kisebb nőgyógyászati, urológiai, ortopédiai műtétek esetében.
    • Kórházunkban színvonalas műtő és kimagaslóan képzett, tapasztalt orvoscsoport áll rendelkezésére, ha az Ön vagy szerettei betegsége csak műtéti úton orvosolható. Az egynapos sebészeti ellátás előnyeiről, feltételeiről és Önt érdeklő részleteiről kezelőorvosánál tájékozódhat. Orvosaink minden esetben arra törekszenek, hogy a gyógyulásra vágyóknak sem a műtét előtt, sem pedig utána ne kelljen feleslegesen a kórházban tartózkodniuk, hanem mielőbb visszatérhessenek megszokott otthonukba, szeretteik gondoskodó környezetébe.
    • Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!