logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Egységvezető főorvos: Dr. Balogh Mária

Hol találja meg?

A kórház hotel épületének 3. emeletén, az új szárnyban található a fül-orr-gégészet.

    • Kórházunk fül-orr-gégészetén mosdóval, zuhanyzóval ellátott, a legmagasabb higiéniai feltételeket biztosító kórtermekben gyógyulhatnak betegeink, köztük a mandula- és orrmandula eltávolításra váró gyermekek. Ezeket a műtéteket fájdalom mentesen, nagy tapasztalattal rendelkező aneszteziológus szakorvos által vezetett altatásban végezzük. Kis betegeink orrmandula műtét esetén egy, míg mandula műtétnél két éjszakát töltenek osztályunkon, ahol lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szülő is gyermeke mellett lehessen.
    • Az orr- és melléküreg betegségek kezelése intézményünkben ma már endoszkópos úton is történhet, amivel a gyógyulás időtartamát jelentősen csökkenteni tudjuk. A fül betegségeinél a betegség megszüntetése mellett a hallásjavítás lehetőségét nyújtó timpanoplasztikát is végezzük.
    • A gége jóindulatú betegségeit altatásban történő gége-mikroszkópos műtéttel kezeljük. A rosszindulatú fej-, nyak- és gége betegségek endoszkópos és gége-mikroszkópos kivizsgálása, majd a műtétet követő utókezelése is osztályunkon történik.
    • Járóbetegeinket a rendelőintézeti fül-orr-gégészeti és audiológiai rendelőnkben fogadjuk. Audiológiai rendelésünk a halláspanaszok kivizsgálását és a munkahelyi alkalmassági vizsgálatokat végzi. Rendeléseinkre a szűrővizsgálatra jelentkező, panaszmentes betegeinket is várjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a rosszindulatú szájüregi –garat - gége daganatok időbeni felismerésére.
    • Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!

Szakorvosaink

Dr. Balogh Mária
Dr. Kovács Ildikó
Dr. Reményi Gyula

Dr. Balogh Mária

Orvosi diplomáját 1984-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte. 1990-ben fül- orr-gégészetből, 2000-ben audiológiából, 2008-ban allergológia és klinikai immunológiából tett szakvizsgát. Orvosi pályáját a gyöngyösi Bugát Pál Kórház osztályos orvosaként kezdte. Jelenleg a fül-orr-gégészeti egység vezető főorvosaként tevékenykedik. A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége Fül-orr-gége szakcsoportjának, és a Magyar Allergológusok és Klinikai Immunológusok Társaságának tagja. Fő szakterülete a fül-orr-gégészet, allergológia és audiológia. Kórházunk fül-orr-gégészeti, audiológiai szakrendelésének is orvosa.


Fül-orr-gégészeti szakrendelés

Rendelés helye: Régi Kórház főépület emelet
Előjegyzés: Tel.: (06 37) 312-491 (247-es mellék)
E-mailben:
-

Dr. Reményi Gyula

Orvosi diplomáját 1968-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte. 1973-ban fül-orr-gégészetből, 2001-ben pedig audiológiából szakvizsgázott. 1968-tól 1983-ig a soproni kórház orvosaként dolgozott, 1983- tól 2007 szeptemberéig vezette a Bugát Pál Kórház fül-orr-gégészeti osztályát. A MOTESZ fül-orr-gége szakcsoportjának tagja. Kórházunk fül-orr-gégészeti egységének, ill. a fül-orr-gégészeti és audiológiai szakrendelés orvosa.

Rendelés helye: Régi Kórház, emelet


Rendelések

Fül-orr-gégészet:

(06 37) 312-491 (247-es mellék)

Hol találja meg?

Régi Kórház főépület emelet

 

Ez a szakrendelés NEM beutaló köteles.
Jó tanács: A rendelés előjegyzéssel működik, kérjen időpontot! A sürgős ellátást igénylő betegek sorrendi előnyt élveznek.

Audiológia:

(06 37) 312-491 (247-es mellék)

Hol találja meg?

Régi Kórház főépület emelet

 

Ez a szakrendelés beutaló köteles.
Jó tanács: A rendelés előjegyzéssel működik, kérjen időpontot!

Jobbulást kívánunk!