logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Életmentő figyelem és szaktudás

Osztályvezető főorvos: Dr. Horváth László
Osztályvezető főnővér: Pethőné Tóth Ibolya

Hol találja meg?

A kórház hotel épületének 4. emeletén

    • Minden nagy kockázatú sebészeti beavatkozáson átesett vagy életveszélyes állapotba került betegeknek intenzív szakorvosi ellátásra van szüksége. Ilyen következménnyel járhat agyi érkatasztrófa, fertőzés, mérgezés, légzési és keringési elégtelenség, belső vérzés, sérülés és még sok minden más. Az életveszély elhárítása és a beteg stabilitásának helyreállítása az esetek egy részében olyan életmentő beavatkozásokat jelent, mint a gépi lélegeztetés, a mesterséges táplálás, a keringéstámogatás, vagy az átmeneti vesepótló kezelés. Ezek nélkül a páciensek életesélyei minimálisak lennének.

 

intenziv osztaly

 

    • Intenzív terápiás részlegünkön nyolc ágy négy elkülöníthető kórteremben foglal helyet. Kórtermeinkben a legkorszerűbb műszerek segítségével négy orvos és tizenöt egészségügyi szakdolgozó biztosítja az intenzív betegellátást. Munkatársaink feladata a kórház műtéti osztályain fekvő betegek műtéttel kapcsolatos aneszteziológiai (műtét előtti előkészítés, műtét előtti vizsgálatok megtervezése, a műtéti érzéstelenítés, a műtét utáni őrzés és intenzív ellátás, fájdalomcsillapítás) ellátása, és elvégzik a kórház újraélesztési készenléti feladatait is.

 

    • Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!

 


Szakmai vezető:
Dr. Horváth László

Szakorvosaink:
Dr. Kubinyi László
Dr. Assani Omar
Dr. Orbán Zoltán