logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Osztályvezető főorvos: Dr. Frittmann Valéria
Vezető asszisztens: Nádudvari Piroska

 

Hol találja meg?

A kórház hotel épületének 1. emeletén, a középső szárnyban található Vérellátó biztos hátteret jelent a gyógyító munkához.

    • A vér életmentő jelentőségű balesetek, műtéti beavatkozás és sok egyéb más egészségügyi probléma esetén. Vérellátónk munkatársai az Országos Vérellátó Szolgálattal és kórházunk szakorvosaival együttműködve biztosítják, hogy a kórházunkban ápolt betegek számára mindig rendelkezésre álljanak a megfelelő vérkészítmények.
    • A kórházi transzfúziók során mindig olyan vérkomponens(eke)t kap a beteg, amely pótolja a betegsége, állapota okán elvesztett sejtféleségek funkcióit, vagy a kórosan alacsony sejtszám megnövelését segíti.
    • Munkánkban kiemelt jelentősége a véradás fontos társadalmi háttérintézmények. Intézményünk ez úton is váradásra biztat tehát minden 18 és 65 év közötti egészséges felnőttet.
    • A véradás az egészséges szervezet számára nem jelent megterhelést, viszont egy véradással akár három beteg életét is megmenthetjük. Ön is segítheti munkánkat, ha vért ad.

 

 

 

Szakmai vezető
Dr. Frittman Valéria
Vezető asszisztens
Nádudvari Piroska