logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Intézményünk méretét, és szakmai struktúráját tekintve jellegzetes városi kórház-rendelőintézet, hazai viszonylatban a középnagy gyógyító egységek közé tartozik.

A Bugát Pál Kórház feladata a város és vonzáskörzetébe tartozó lakosság egészségügyi ellátása, kórházi kezelése, utókezelése, gondozása, a prevencióban való részvétel. Munkánkat mindenkor a kor szakmai színvonalának megfelelően és annak érdekében végezzük, hogy azzal kivívhassuk a betegek és a lakosság megelégedettségét.

Célunk, hogy személyre szóló, humánus, megnyugtató körülmények között, minél kevesebb várakozással terhelt orvos-beteg találkozásokat biztosítsunk. Arra törekszünk, hogy az orvos-szakmai, szakdolgozói feladatokat a városi kórház adottságainak megfelelően, magas szinten teljesítsük.

Minden tevékenységünket a betegek emberi méltóságának és jogainak tiszteletben tartásával végezzük.

A Bugát Pál Kórház vezetősége megerősíti azon szándékát és elkötelezettségét, hogy az intézet működésében az MSZ EN ISO 9001:2015-ös szabvány és a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok előírásain alapuló integrált minőségirányítási rendszer alkalmazható követelményeit teljesíti. A kórház vezetése elősegíti a folyamatszemléletű megközelítés, és a kockázatalapú gondolkodásmód alkalmazását a szervezetben, és továbbra is elkötelezett a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése mellett.

A betegek biztonságának folyamatos javítása érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a veszélyforrások azonosítására, a betegkockázatok eredményes kezelésére.

Az elkötelezettségünket tükröző célok elérése érdekében meghatározó feladatunknak tekintjük:

  • az emberközpontú egészségügyi ellátás színvonalának folyamatos javítását,
  • kimagasló szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársak alkalmazását,
  • a minőségi munka elismerését,
  • az erőforrások optimális kihasználását

Stratégiai céljaink és fejlesztéseink meghatározásánál teljes mértékben figyelembe vesszük betegeink, egyéb partnereink elvárásait a jogszabályi követelmények maradéktalan betartása mellett.

A Bugát Pál Kórház vezetése gondoskodik a stratégiai irányvonallal összhangban levő minőségpolitika szervezeten belüli megfelelő kommunikálásáról, és honlapján (www.bugatpal.hu) nyilvánossá teszi azt, az érdekelt felek számára.

 tanusitvanylogok

 

IQNet
tanúsítási okirat
ISO9001
tanúsítási okirat
MEES
tanúsítási okirat